Om våra produkterna som även finns till försäljning

Om Bruns produkter 

Bakom Bruns står frisörerna Cecilia och Johanna. Deras vilja att skapa en giftfri arbetsmiljö och hårvård med endast naturliga och ekologiska ingredienser, har lett fram till en unik hårvårdsserie av högsta kvalitet med fantastiska resultat.

Bruns består av en salong i Lund och en i Malmö, vilka de driver som hållbara Certifierade Gröna Frisörsalonger, samt egen fabrik i Lund, där produkterna tillverkas för hand. De har vunnit ett flertal priser för sina naturliga råvaror och en genomtänkt miljöfilosofi. Bruns vision är att fortsätta skapa estetiskt tilltalande produkter som gör skillnad för kund, miljö och framförallt - ditt hår. Att arbeta i - samt att vårda och behandla sitt hår i - en giftfri miljö borde vara en självklarhet för alla. 

Bruns produkter har skruvkork dels p.g.a. att pumpar är svåra att återvinna då det är metall inuti samt att det är smidigare att packa och transportera.                                                      Etiketterna är av ett växtbaserat material vilket mimskar växthusgasutsläppen.                        Vilket tillsammans leder till bättre hållbarhet och ett miljövänligare alternativ.

Bruns har 5 olika schampon:

Schampo 01 har en doft av Harmonisk Kokos och är anpassat för dig som har normalt till torrt hår. Den innehåller guarmjöl som gör håret luftigt och enkelt att reda ut. Schampot ger oumbärlig fukt till ditt hår.

Schampo 02 har en doft av Mjuk Loturblomma och passar dig som har tjockt, torrt eller lockigt hår. Håret får massor av fukt och blir fantastiskt följsamt.

Schampo 03 har samma ingredienser som 01 men är utan doft. Det är helt enkelt anpassat för barn, för dig som är gravid, känslig mot eteriska oljor eller parfym och dofter eller har irriteradhårbotten. Schampot är allergicertifierat av AllergyCertified.

Schampo 04 har en doft av Magisk Cirtus och är ett detox schampo som passar dig med fet och irriterad hårbotten eller för dig som bara tycker om att tvätta håret ofta. Detta schampot ger också extra mycket volym till platta hår.

Schampo 05 är oparfymerat och extra milt, djupt rengöringsschampo. Om du är allergisk mot eteriska oljor, har en känslig hårbotten, eller helt enkelt föredraroparfymerade produkter, är det här för dig. Med xantangummi, extraherat från majs och salvia, lämnar det ditt hår djupt renat och lätt att styla. 

Schampoflaskorna finns i 330 ml. samt en reseförpackning på 50 ml.

 

Om Hårologis produkter

Om Logonas produkter

Om Radico örthårfärg