Om mig

Från våran 1 års träff

2012-09-05

Hej!

Jag heter Elliot och är en långhårig tax. Jag är 8 år (i människoår) i hundår är cirka 56 år. Jag är i medelåldern säger matte. Jag fyller år den 27november.

Jag är född utanför Södertälje. Min mamma heter Tilda och min pappa heter, det kommer inte jag ihåg, så jag återkommer om det. Jag har 5 syskon, 2 brorsor och 3 syrror. Nu ska jag se om jag kommer ihåg vad dom heter, vi hade namn på E allihop eftersom det var mamma Tildas matte och husses femte valpkull. Dom heter Edvard, Elvis, Elsa, Ebba, så kommer jag inte ihåg igen, får kolla det också.

När jag var 1 år var vi och hälsade på min mamma hos hennes matte och husse. Dom hade fixat en träff för alla oss syskon men tyvärr kunde inte alla vara med . Okej mina syrra och brorsa kunde säkert men deras mattar och hussar hade så mycket annat för sig att dom inte hann att komma, jag fick i allafall träffa mamma Tilda och Edvard ( som bor hos mamma ) och Elsa ( som hade flyttat till nånstans åt Stockholms hållet) och Ebba ( tror inte jag vet vart hon hade flyttat )  Alla vi hundar med mattar och hussar var i en jättestor inhägnad där vi kunde springa runt och bara busa. Gissa om vi hade kul JaJa mensan vi hade störtkul. Mamma tyckte vi var lite för busiga så hon sa åt emellanåt men vi låtsades att vi inte hörde för vi hade ju bara för störtkul.  

Mamma Tildas matte och husse bjöd på fika också, kaffe och bullar till mattar och hussar och hundgodis till oss hundar. Jag somnade i bilen hem och sov som stock hela vägen hem till Huskvarna efter en jätterolig och jättemysig dag.

 

Jag arbetar hos min matte som heter Lisa och har en egen frisersalong som heter Salong Frelize och finns i Jönköping. Jag har arbetat där sedan jag bara var 9 veckor, fast då jobbade jag ju inte så mycket, jag sprang mest runt och busade och tog grejor för matte och sprang runt med så hon skulle jaga mej men jag blev ju trött också ibland och då la jag mej bara ner och sov en stund sedan var det bara full fart igen. Jag busade lite med mattes kunder också ibland det var kul Jag tog deras väskor och kollade om dom hade något godis i, eller så så tog jag deras vantar och halsdukar och sprang iväg med, det tyckte jag var en kul lek då , jag har nog inte samma sinne för vad som är kul längre, fast jag tycker ju fortfarande att det är bland det roligaste jag vet när någon jagar mej. Jag är supersnabb om jag får säja det själv.

Jag bor i Huskvarna tillsammans med matte och husse som heter Tubbe. Husse gillar bilar. Han är mycket i garaget och fixar med bilar, matte och jag brukar gå in och heja på honom och kolla vad han håller på med. Bilen han jobbar med nu blir fin den åker jag gärna med i.