Text

Hej!

Veckan har varit bra tycker jag. Fast det är ju mycket roligare att spring när det är snö på marken, än när det regnar så man blir genomblöt tycker jag om jag nu ska klaga på något.

Jag har hälsat alla våra kunder välkomna och lekt lite med några. Jag har fått dricks att handla något gott eller roligt för, så har jag fått godis också. Bara för att jag är så söt och duktig !!!!

Annars har vi packat upp varor och skyltat om lite. Det är alla hjärtans dag nästa fredag 14/2 säger matte och då kan man ge bort något fint till någon man tycker om!

Vi har tagit fram lite presenttips som t. ex. Armoa stenar med eterisk olja, (det finns flera olika att välja mellan) och Amore parfym i en hjärtformad flaska, om har en hund som du tycker om har vi en hundschampo-tvål som är jätteskön, jag har provat den. Den är gjord på bara naturliga ämnen säger matte, så det kliar ingenting i pälsen efter att man använt den. Du kan titta på alla presenttipsen på www.salongfrelize.se Eller välkommen in i våran salong1

Annars har vi jobbat över lite matte och jag sorterat kvitton och papper som måste sparas, viktiga grejor det.

Ha en skön helg alla, det ska jag haCoolCoolCool