Text

Efter morgonmackan och tandborstning i dag var det dax att cykla till jobbet. eller matte cyklar och jag åker med, jag tycker det är härligt med fartvinden i min cykelkorg. Matte går med cykeln ibland också så att jag får springa och nosa och ha kul, här på bilden springer jag vid vätterstranden "oset" i Huskavarna Härligt. Denna veckan fanns det ingen snö på marken, jag tycker det är kul också, massor att lukta på.

Denna veckan har vi rensat och städat bland våra varor, så nästa vecka börjar vi våran Lagerrensning med massor av varor till ½ priset. Kolla in i web-shopen www.salongfrelize.se eller välkommen in i våran salong, du hittar adressen och öppettider på hemsidan www.salongfrelize.com.

Annars har det varit många trevliga kunder att hälsa på och prata med, några som jag känner sen tidigare och några som jag lärde känna denna veckan,

Husse kom till mitt jobb idag, kul att han kom och hälsade på, han skulle lämna något till matte. Det är ju Alla Hjärta-ans dag idag, och jag har fått ett mumsigt tuggben och matte har fått blommor av husse. Många vovve-kramar och pussar tiil er alla från mig.