Nu har det hänt en massa kul grejor

Hej!

Nu har det hänt en massa kul grejor.

Till att börja så har vi varit på vårmönstring med min bilklubb, jag älskar när det är vår och vi börjar att åka i våran finbil, då får jag sitta i mattes knä och titta ut genom fönstret så det blåser så där härligt i pälsen. Det är roligt att träffa alla kul människor igen också, busa lite med en del och få lite godis av andra. Vi både fikade och grillade korv ute. Finns lite bilder att titta på om du vill det.

Jag blir så orolig att jag inte får följa med varje gång husse startar V8;an. Häromdagen startade han den och då kunde jag inte hålla mig utan jag hoppade via soffan och soffryggstödet upp på fönsterbrädan för att titta ut genom fönstret men där fick jag inte vara för matte ”typiskt” hon blev arg på mig och då var jag tvungen att hoppa ner och så undrade hon om jag trodde att jag var en katt, vilken förolämpning va!!!  Hundar kan väl också sitta på fönsterbrädor och titta ut det tycker inte jag är så konstigt

 

I helgen åkte vi till våran husvagn/sommarstuga, det var härligt att komma dit ingen det var ett tag sedan men det var sig likt. Jag tycker det är jättekul och skönt där för jag kan springa ut och in precis som jag vill. Där fanns det jättemånga solar på gräsmattan, husse plockade bort allihop det tyckte jag var synd. Jag fick en ny korg att ha i uterummet den var riktigt skön, tack matte och husse kolla bilden här i jämte så mysigt jag har det 

I måndags hade matte och jag en härlig promenad till jobbet, solen sken och det blåste nästan ingenting. Matte kollade på träden som har jättefina blommor, dom är lite högt upp för min del för att jag ska njuta av dom. Däremot tycker jag att dom där gula blommorna är fina, det finns massor av dom på marken, dom är jättefina ser ut som en, massa solar på marken.

Annars har veckan varit bra med både en del nya och många kända kunder att hälsa välkomna, en del som man kan busa med och en del som man kan kela lite med och bli lite klappad och gosa lite.  Jag är ju en så trevlig och söt hund att jag har fått både dricks och godis. Jag får fundera lite på om jag ska köpa mig ett nytt tuggben (som jag älskar) eller om jag ska köpa en leksak som är kul , hm det tål att tänkas på.

Nu ska matte och jag cykla hem ha det så bra, vi hörs !!!