Text

Hej igen! Jag har tjatat och tjatat på matte att vi skulle berätta lite om vad vi gör. Nu Äntligen kom hon igång. 

Vi har blivit GRÖNA i år den 2 februari var det en kille här hos oss och kollade på alla våra saker och produkter. Han tyckte att vi hade skött oss bra så matte och jag och våran Salong som ju heter Salong Frelize har blivit certifierade till GRÖN SALONG enl.det danska konceptet,(för det svenska betyder ju bara att det kommer en gubbe och hämtar avfallet och det kan vi faktiskt slänga själva min matte och jag)

Fast när jag kollar så tyckar jag inte att vi ser GRÖNA ut matte och jag, vi ser ut som vanligt tycker jag. Men jag har märkt att det luktar inget starkt och konstigt längre på jobbet och inget konstigt i ögonen och matte är inte täppt i näsan längre och nyser inget, hon har inte ont i huvudet längre heller. 

Så här är allt bara bra! Det var lite små duggigt och blåsigt i dag och i går men det är härligt när jag får springa till jobbet på Elmiafältet och sandbankarna Jag ääälskar det.

Vi har varit hos dom gubbarna som lagar cyklar också och hälsat på. Först var vi och lämnade in våran cykel dom skulle byta till sommardäck, vi kör ju alltid på dubbdäck på vintern för vi vill ju halka ramla matte och jag. Sedan var vi och hämtade den men matte var inte nöjd visst så husse fick rätta till lite hjulen, så nu är matte glad igen. Det är tur att vi har en så snäll husse!